به پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حجت الاسلام نکونام ظهر امروز چهارشنبه ?? تيرماه ?? در جمع بسيجيان و کارکنان ناحيه بسيج دانشجويي استان گفت: انسان در فطرت و درون خداشناس است به تعبيري انسانها خداپرست آفريده مي شوند چه بخواهيم چه نخواهيم ولي گاها اينکه چه کسي را بايد پرستش کنند در آن دچار اشتباه مي شوند. انبياء نيامدند که بگويند خدا را بپرستيد، آمده اند که بگويند خدا را بشناسيد همه مردم به فطرت الله شکل مي گيرند، ??? هزار پيامبر امدند اين فطرت را جهت دهي کنند و خدا را بشناسانند. در جهان هستي هرکس تلاش کند به فکرها و دلها و ذهن ها جهت دهد او کار انبيا را کرده است .
همه بايد به حجت خدا کمک کنيم
وي افزود: زمين هيچگاه از حجت خدا خالي نمي شود ولي اين ملاک نيست که فقط معصوم بايد کار انجام دهد بلکه همه بايد کار تبليغ را در راستاي توحيد انجام دهند همه کارها را بايد در راستاي توحيد انجام دهيم هر کس اين توفيق را داشته باشد موفق است شما داريد مي کوشيد جامعه را جامعه توحيدي کنيد ما مي نشينيم خيلي ساده مي گوئيم جامعه توحيدي ! اين مسئله به زبان راحت است. ولي همه انبياء الهي آسايش خود را در اين راه دادند و يکي پس از ديگري با سختي در اين راه جان دادند ..
حجت الاسلام نکونام اضافه کرد: چرا امام غائب است ؟ از اوج سختي ها، چون اگر امام مي دانست که از اين سختي ها کشته نمي شود غائب نمي شد، امام عصر ( عج) خورشيد پس ابر شد اما آثارش هست
حال من و شما بايد در اين راه اين سختي ها را بايد به جان بخريم، البته در مقايسه با انبياي الهي و امامان معصوم ما و شما حقيقتاً سختي زيادي نمي کشيم !! چندبار تا به حال شکنجه شديم ؟ وقتي امکانات نباشد و با کاستي روبرو شديم کار را رها مي کنيم ؟انبيا که اينطور نبودند، هرکسي که براي توحيدي کردن جامعه بکوشد حقيقتا راه انبياء را ادامه داده و کار انبياء را کرده است.
مبناي کارجهادي پول نيست.
الان بسياري از دستگاههاي ما اول پول ميگيرند تا بعد کار انجام دهند ،اين کار فرهنگي و جهادي اين نيست. اينکه برويم در ميدان کار کنيم تلاش کنيم خدا هم مي رساند امروز بسياري از کارهاي ما زمين مانده به خاطر همين تفکر بسياري از پارکها، مساجد، سالن ها و ... نيمه تمام مانده است.
پول را از همان اول کار ملاک قرار مي دهند و اين باعث تعطيلي خيلي کارها مي شود ..
مگر روزي که پيامبر اکرم( ص ) مي خواست بگويد قولوا لا اله الا الله تفلحوا پول داشت ؟ کار به آن سختي و بزرگي را مي خواست انجام دهد مگر با سرمايه شروع کرد؟ در مسير که قرار گرفت آرام آرام خداوند سرمايه حضرت خديجه را روزي آن کرد .
سياست هاي کشور ما بر مبناي پول نيست دين هرگز با پول گره نخورده است و نخواسته اند گره بزنند همه مي دانيم که پايه ها پول نيست
براي نمونه خودم را مثال مي زنم: سابقه کارهاي فرهنگي که بنده انجام داده ام از اول با پول شروع نشده ?? سال طرح هاي مهم و پر سر و صدا را انجام داده ام ولي با پول نبود ( ?? جلد کتاب ؟؟؟؟ )
در بحث گروهاي جهادي توصيه من به دانشجويان جهادگر عزيز اين است که بروند کارهاي ناشده را انجام دهند، در مناطق محروم کارها و کمبودها را توسعه بخشند.
توصيه ماه رمضان
ماه مبارک رمضان را جدي بگيريد، از تمام ظرفيت هاي اين ماه نوراني استفاده کنيد و قرائت قران را حتما انجام دهيد، نمازهايتان را اول وقت بخوانيد.
منبع:جهان بين